⭐️ My Best Year Ever ⭐️

Een jaar lang een steun in de rug, een stok achter de deur. Iemand die in jou gelooft, zelfs als je het zelf even niet meer ziet zitten? Maar ook geen smoesjes van je accepteert?

Wat houdt het in? 

✅ BRAINSTORM: We beginnen met inspirerende, blijmakende, superleuke doelen voor jou te creeëren. We gaan met niets minder dan dat aan de slag, we werken alleen met doelen die jouw leven zin geven (en dus zin in jouw leven geven).

✅ MASSIVE ACTION PLAN: Zodra we je doelen duidelijk hebben maken me een Massive Action Plan (Tony Robbins style) met wel 10 manieren waarop je een doel kunt behalen. Zodat als één weg om bij je doel te komen niet lukt of even niet kan, dat je nog negen andere wegen kunt bewandelen (No excuses en ja-maars)

✅ SUPPORT: 12 sessies samen (1x maand): een coachinggesprek, mindful fysiotherapie, een Access BARS sesie of juist een ontspanningsmassage. Whatever it will take to get you where you want to be. We richten de sessie zo in dat het de beste bijdrage heeft in het behalen van jouw doelen. NO EXCUSES (of had ik dat al gezegd? )

✅ SUPPORT: Wekelijkse mail/whatsapp/messenger update en het hele jaar door mag je op me terug vallen in die momenten dat je aan jezelf twijfelt, wilt opgeven en niet meer in jezelf geloofd. En we vinden een manier om weer op je pad te komen (met liefdevolle aandacht en begrip of een schop onder je … ? je snapt het)

Extraatjes als deelnemer aan My Best Year Ever

✨ Gratis meedoen aan alle “21-daagse challenges” van Santé in 2018 (21 daagse Dankbaarheid en de in 21 dagen op weg naar een HAPPY BODY staan al ingepland, twee andere volgen nog)

✨Als je buiten de sessies die gepland staan nog extra sessies nodig hebt of gewoon zin hebt in een Acces Bars sessie of een ontspanningsmassage, dan krijg je standaard 25% korting.

START: zo snel als je wil! 

WAARDE: Onbetaalbaar; Waarom? Ik wil je helpen jouw fantastische doelen te behalen, natuurlijk, maar nog meer dan dat wil ik je laten ervaren wat het met je doet als er iemand is die je onvoorwaardelijk steunt – no matter what, no excuses.

?⭐️ My Best Year Ever ⭐️ ? voor €999,-

✨ Neem contact op als je interesse hebt ✨

Heb je een vraag? Vul dit formulier in of stuur een appje door op Whatsapp icoontje te klikken

WhatsApp App me met je verhaal of vraag! Lfs