SANTÉ Coaching

Aaandacht voor jou, voor je hart en ziel. Of je blij bent met je leven of dat er nog mooie dromen zijn die je graag wil waarmaken (al weet je nog niet hoe en er dus maar niet meer aan probeert te denken).

Er achter komen wie je echt bent, daar voor durven staan en je leven vorm te geven zoals jij daar het gelukkigste van wordt. Nee leren zeggen, leren kiezen voor jezelf.

Coaching bij Santé staat voor een luisterend en niet-oordelend oor en het geloof dat iedereen hier is met iets wat alleen zij kunnen doen, een combinatie van wie je bent, je talenten, je passies en je levensgeschiedenis. Als coach help ik je antwoorden vinden in jezelf.

Het doel van het leven is er achter te komen waarom jij hier op aarde bent, de zin van het leven is datgene te delen met anderen..

Veel woorden, kom het ervaren in een sessie bij Santé

✨ Magic Moment ✨

Heb je een magisch momentje nodig? Zit je vast in je routines en weet je dat er meer is maar weet je niet hoe je dat moet creëren? Dan is een ✨Magic Moment ✨ iets voor jou

2,5 uur met aandacht voor jou: inclusief een ontspanningsmassage of een BARS sessie om jezelf te worden. Daarna gaan we aan de slag gaan met inspiratie, tips & tools om jou uit de sleur te trekken en te helpen leren kiezen voor jezelf en zo jouw leven een stuk makkelijker en leuker maakt!

 

Je leven wordt beter als je begint met kiezen voor jezelf
Wat kies jij?

 

Heb je een vraag? Vul dit formulier in of stuur een appje door op Whatsapp icoontje te klikken

WhatsApp App me met je verhaal of vraag! Lfs