STOP COMPLAINING – START CREATING!

 

Heb jij altijd al geweten dat er een andere wereld mogelijk is? Heb je dat WETEN opgegeven omdat deze wereld heel iets anders is en je al vaak genoeg teleurgesteld bent geraakt doordat anderen het niet kiezen? En heb je jezelf verkeerd gemaakt dat jouw weten dus niet echt is, naïef zelfs? Wat als dat niet waar is. Wat als jij wel weet wat mogelijk is en het tijd voor jou is om de uitnodiging te zijn om echt anders te gaan kiezen en zelf die wereld te gaan creëren? Je gaat niemand overtuigen met woorden en uitleg. Alleen als jij KIEST voor wat jij weet – ongeacht de oordelen van anderen – dan ben je in je eentje een andere wereld aan het creëren. Een wereld waarin we DANKBAAR, VRIENDELIJK en KWETSBAAR en in TOELATING van anderen en onszelf ZIJN! En wat kan er veranderen als JIJ de UITNODIGING bent voor anderen om ook anders te gaan kiezen?

 

SANTÉ – Access Consciousness

 

Access Consciousness heeft praktische tools & technieken om je te helpen meer en meer jezelf te zijn en die wereld te creëren die je voor ogen hebt. Empowering People What They Know. De tools en technieken en de boel vragen helpen jezelf te kiezen en voor datgene dat jou gelukkig maakt. Wat als er nooit iets mis met jou was?

 

Access heeft geen antwoorden, het helpt jouw antwoorden vinden ?

 

 ✨ Access Bars Sessie

 

Door het zacht aanraken van 32 punten op je hoofd kan je lekker ontladen. Hoe makkelijk kan het zijn? Vaak is het het moeilijkst om te “geloven”. Dat het ook makkelijk kan. Het wordt ook wel omschreven als het defragmenteren van je harddrive en een goede software update. In het slechtste geval voel je je zo ontspannen als na een ontspanningsmassage, in het beste geval verandert je hele leven ? Je voelt je meer jezelf, de rust en de ruimte die je daadwerkelijk bent en vanuit daar kun je kiezen hoe je leven er uit mag zien. 

 

Ervaringen na een sessie:

 

✨”Ik slaap weer goed!”

 

✨”Ik heb er geen woorden voor, die rust!”

 

✨”Mijn rugpijn is weg!!”

 

✨” Ik had net EHBO en in tegenstelling tot andere jaren was ik de rust zelve, maakte me er niet druk over. Zo ook met werken, kan me normaal erg druk maken of het wel droog is als ik de kinderen uit school moet halen en hou het weerbericht angstvallig in de gaten… Nu niet meer. Voel me niet geremd bij anderen en zeg rustig wat ik denk… Aparte gewaarwording! Thx!!”

 

✨” Ik voel me rustig en het is lekker leeg in mijn hoofd!”

 

✨”Ik heb al de hele dag het gevoel dat alles goed gaat komen!”

 

✨”Ik maak me geen zorgen meer over de verbouwing en over alles wat misging. Ik heb het een plaats kunnen geven.”

 

 

 

Een Access Bars sessie kan ook kinderen helpen. Vaak zijn deze behandelingen een stuk korter omdat kinderen veel makkelijker los kunnen laten.

 

 

 

Access BARS® Class

 

Wil je deze eenvoudige techniek ook leren? Je bent na afloop van deze dag (of twee ochtenden) een Access Bars® Practitioner en mag dan zelf de behandeling geven (privé of in je praktijk). Daarnaast leer je nog een aantal tools en technieken voor meer plezier en gemak in jouw leven!

 

Stuur me een berichtje via de Whatsapp button op deze pagina voor meer informatie! De eerst volgende training staat op donderdag 20 kuni gepland!

 

WhatsApp App me met je verhaal of vraag! Lfs